Leerling coachen bij Big Band drummen

Leerling coachen bij Big Band drummen

18 januari 2016

Sinds september 2015 val ik in bij de Big Mill Band (www.bigmillband.nl) in Leeuwarden. Ik heb acht jaar met veel plezier in deze big band gespeeld. Hieronder een fragment van een van mijn laatste optredens met hen.

Voor hen ben ik mijn leerling Roman Norberhuis aan het coachen om straks van mij de stokken over te kunnen nemen. Roman is nog maar zestien jaar. Een getalenteerde zeer muzikale drummer die interesse heeft in jazz en big band muziek.

Het is een bijzonder mooie ervaring om een van je leerlingen te kunnen begeleiden in het leren spelen van big band muziek. Muziek waar ik erg van houd. Daarnaast erg leuk om te zien dat de jeugd interesse heeft in dit genre.

Roman
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.