Drumles

Een muziekinstrument leren bespelen lukt niet alleen door lesboeken en lesvideo’s te bestuderen. Daar heb je persoonlijke begeleiding bij nodig en dat is nou precies waarbij ik je kan helpen.
Beginnend of gevorderd, jong en oud. Iedereen is anders en heeft andere wensen en behoeften. Wij stellen samen de doelen en het leertraject vast. Ik begeleid je en ben jouw coach om die doelen te behalen. Dus persoonlijke begeleiding aangepast op de behoefte van de leerling.

Als je net begint moet er uiteraard eerst worden gewerkt aan wat basisritmes en slagtechniek, maar dat probeer ik zo snel mogelijk te vertalen naar de toepassing op het drumstel. Echter, het ontwikkelen van een goede techniek zal als een rode draad door de lessen heen lopen.

Naast het onder andere leren spelen van grooves van jouw favoriete drummer of drumpartijen van jouw favoriete band, komen ook andere zaken rondom het drummen aan de orde:

Boulevard Of Broken Dreams – Green Day
Gespeeld door Jurre de Boer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wil jij leren drummen of mij inhuren voor een workshop, live gig of studiosessie?